Kategori
java

Debugger: roli i gjurmimit te kodit

Në këtë artikull do fokusohem tek roli i debugger-it. Prandaj, nëse keni një variabël që po ju mundon gjithë ditën, një zgjidhje mund t’a gjeni nga informacioni në vijim.

Kategori
java

7 arsyet pse React Native është bërë kaq e njohur

Në këtë artikull do përshkruaj shkurtimisht React Native, si një framework tashmë mjaft e njohur, si dhe disa arsye pse është bërë e preferuara e shumë programuesve në web dhe në mobile.

Kategori
java

Studime për Informatikë: lëndët dhe tregu i punës

Dega e studimit Informatike është aktualisht mjaft e kërkuar nga maturantët dhe nga tregu i punës. Degë të ngjashme si Informatika, Informatika-Ekonomike, Inxhinieri Informatike dhe TIK shpesh ngatërrohen me njëra-tjetrën. Në këtë artikull po përshkruaj këto programe studimi, duke u përpjekur të bëj dallimin mes këtyre fushave të studimit.