Kategori
notion

Perdorimi i Notion ne vitin 2023

Këtë vit kam nisë të mbaj shënime dhe të organizoj projektet freelance me një aplikacion shumë të dobishëm. Bëhet fjalë për aplikacionin Notion.
Perdorimi i Notion më ka ndihmuar për pjesën e shënimeve, me listën To-do, organizimin e punës në një aplikacion të vetëm.

Exit mobile version