Kategori
remote

Testim aplikacionesh dhe sondazhe

Këto website për testim dhe sondazhe online i kam vizituar më së fundmi. Ata nuk ofrojnë një punë të mirëfilltë, por do ju paguajnë për kohën që shpenzoni në internet.

Kategori
remote

6 ide per punesim online

Në vitin 2022, punësimi online është më thjesht se asnjëherë. Meqë jemi në prag të verës dhe keni shumë më tepër kohë të lirë, pse të mos provoni këto ide për punesim online. Do ju duhet vetëm një kompjuter në internet.