Kategori
mesimdhenie

5 këshilla para se të bëni Print temen e diplomes

Përpunimet e fundit të temës së diplomës konsistojnë në formatim dhe korrigjim. Në këtë artikull po jap 5 këshilla para se të printoni temën.

Kategori
mesimdhenie

6 ide per punesim online

Në vitin 2021, punësimi online është më thjesht se asnjëherë. Meqë jemi në prag të verës dhe keni shumë më tepër kohë të lirë, pse të mos provoni këto ide për punesim online. Do ju duhet vetëm një abonim interneti.

Kategori
mesimdhenie

Rëndësia e rrjeteve sociale për artikull shkencor

Në këtë blog post, do trajtoj rolin e rrjeteve sociale për artikull shkencor, duke bërë një krahasim mes ResearchGate dhe Google Scholar. Gjithashtu do theksoj pse Scopus është indeksim mjaft me vlerë për punimet shkencore.