Kategori
mesimdhenie

6 mite ne lidhje me Universitetin dhe Informatiken

Në këtë artikull po ndalem tek disa mite (jo gjithmonë të vërtetë), në lidhje me studimet në Universitet, dhe tregun e punës.

Kategori
python ne shqip

3 Arsye pse sugjeroj mesimin e Python per nxenesit ne shkolle te mesme

Mendoj se Python është zgjedhja më e mirë për nxënësit e shkollave të mesme, kjo sepse iu mëson bazat e programimit në formatin më të thjeshtë.
Gjithashtu, Python është projektuar edhe për programim të orientuar nga objektet, pa komponentë shtesë, ndryshe nga C++ dhe Perl.

Kategori
remote

Testim aplikacionesh dhe sondazhe

Këto website për testim dhe sondazhe online i kam vizituar më së fundmi. Ata nuk ofrojnë një punë të mirëfilltë, por do ju paguajnë për kohën që shpenzoni në internet.